Begin 2021 hebben we besloten om het roer om te gooien. We stappen af van de traditionele website structuur en zullen voortaan alleen nog video’s maken die op YouTube worden geupload. De link naar onze video’s zullen we posten op onze sociale media. Twee websites zijn uit de lucht gehaald en twee andere zijn tijdens het ontwikkelingsproces op zwart gegaan. De reden hiervoor is dat we eens een andere ervaring wilde bieden, iets wat ook meer past bij onze manier waarop we onze content maken en wie we zijn geworden.

Dit is een nieuwe website geworden, namelijk DailyMedia.tv. Het staat in lijn in met de kijkervaring die je bijvoorbeeld ook op Netflix en Disney + ervaart. Niet dat wij ons meten met deze diensten, in tegendeel maar wij willen een soort van gelijke kijkervaring bieden tijdens het kijken van onze video’s op YouTube. Wil je nu je eigen kijklijst maken en/of op video’s reageren met alleen de DailyMedia.tv kijkers dan kan dit.

We hebben namelijk de hele website zo ingericht dat je op je gemak alle video items terug kan kijken en meteen kan zien hoeveel seizoenen bepaalde items inmiddels al hebben. Hoeveel afleveringen er zijn en ook hoelang elke aflevering duurt. De website staat nog in de kinderschoenen en we werken er hard aan om deze verder uit te breiden en er vooral een leuke community streaming site van te maken waarop met name onze eigen gemaakte content komt te staan met zo nu en dan een game-, film- of serie-video.

Vragen, opmerkingen of wil je een partnership aangaan?
Stuur ons gerust een email naar: info@dailymedia.dev