Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Een jaar geleden begon Michael zijn avontuur met een PlayStation 4 Pro en is sindsdien helemaal verslingerd geraakt aan games als The Last of Us, God of War en zo ook de Uncharted games. En één daarvan namelijk Uncharted 4 a Thief’s End dat is waar hij toch nog een korte review over wilde opnemen.

  • Categories:

Onze eerste hardware review is ook een feit! Deels nog wat onhandig, onwennig maar Michael probeert een zo goed mogelijk beeld te geven van zijn ervaringen met de nieuwe Xbox Wireless Headset. Spoiler Alert, HIJ IS FAN! Ook handig voor de brildragers onder ons want Michael geeft iets meer aandacht hieraan en hij legt ook uit waarom.

  • Categories:

Eindelijk was het dan zover, de Switch versie van Mario 3D World kwam uit. Met als mooie en extra toevoeging Bowsers Fury. Een mooie combinatie van 2 Mario games voor de prijs van één. En bieden beide andere gameplay, andere spelervaring en ga zo maar door. Michael nam deze game onder de loep en kwam tot een mooi eindoordeel in deze review van Mario 3D World & Bowser’s Fury.

  • Categories:

Ook onze eerste video review is een feit, het is nog even zoekende want een review schrijven of opnemen is wel even een behoorlijk verschil. Maar het is gelukt, in deze review verteld Michael jullie alles over Hitman 3. En uiteraard horen we graag van jullie wat jullie van deze review vinden en uiteraard ook van Hitman 3!

  • Categories: